Kennel Jägermeister - - oppdrett av strihåret dachshund
Hundene


NJ(d)Ch
Carmodey Eva Leni (Lova) S15573/2004
(IntSNUCh SVCh Skogsråas Patron - Carmodey Kefallenia)


Lova havnet her i huset høsten 2006, nesten ved en tilfeldighet, og i dag er hun absolutt en av flokken. Fra å være en ekte novise på Dianas stier, har hun virkelig fått smaken på jegerlivet, og 2008-sesongen på drevprøver var intet mindre enn imponerende.
Lova deltok på Nordisk Drevlandskamp 2009 (0.pr.) og NM-drev 2009
(1. pr., 48 poeng)
Vi gleder oss til neste prøvesesong, også!
Valpekull planlegges våren 2011. (Se ellers resultatsiden!)

NJ(d)Ch Jägermeister's Strax 01999/04
(Jägermeister's O-Bastesønn - NSJ(d)Ch Jägermeister's Lakris)


Strax tok drevchampionatet sitt på 4 prøver; på den tredje prøva fant han ikke dyr. Han har et utmerket søk, solide viltfinneregenskaper og nok av jaktlyst. Strax var Follo-Østfold DHK's deltager på Grensekamp på drev i 2008 i Telemark. Strax står til avl for passende tisper.
(Se ellers resultatsiden!)

Jägermeister's Q-Tyri 16076/02
(A-Gustav - NSJ(d)Ch Jägermeister's Lakris)

Tyri er fullgodkjent ettersøkshund, og brukes til ettersøk på rådyr og elg, både i vår kommune og i nabokommunen. Ellers går hun slippene sine som drevhund på høsten. (Se ellers resultatsiden!)

NSJ(d)Ch Jägermeister's Lakris 03148/99
(NordJ(d)Ch MultiUCh MultiV Stubbkärrs Qotten - Basta)

Lakris er stammor her på bruket, og hun er stadig en jakthund det står respekt av. Hun har hele tiden hatt et gnistrende jakthumør og et tilsvarende losmål, og det er fortsatt en glede å slippe henne i jaktterrengene. Finnes det rådyr, tar det sjelden mange minuttene før de er på farten… Hun har ellers vært en prektig avlstispe, men i så henseende er hun selvfølgelig pensjonist nå.
(Se ellers resultatsiden!)Gyger av Tallo 05549/06
(NJ(B)Ch NUCh NV-04 Lekåsens Tyr - NSJ(B)Ch NordUCh Hedda av Tallo)


Gyger er eneste "ikke-dachshund"-innslag i hundestallen på kennel Jägermeister. Hun er oppdrettet av Ralf Campbell, Ski i Akershus, og har en bunnsolid anetavle. Planen min var egentlig at Gyger skulle bli løshund på elgjakta, men hun trives bedre som bandhund, så da forholder vi oss til det. (En kalv er forresten felt i skikkelig stålos, det var stas!) Til gjengjeld er hun lydig av natur, og utsettes i minimal grad for "bånd og tvang" her hjemme. Når jeg er på farten med dachshundene, har Gyger fast tilhold hos "moder'n", og det har jeg inntrykk av at de ikke har noe imot, noen av dem.
- Den eneste som har innsigelser i sakens anledning er antakelig katten…
(Se ellers resultatsiden!)


Webside drives av  Vistaprint